Make your own free website on Tripod.com

Eladó telek Balatonszepezden


Tisztelt Érdeklődő !

A telek a 71 főúttal párhuzamosan fekvő Dobó utcában található, a falu üdülőtelepén. Az utca a Balaton partjától kb. 250 m távolságra halad egy kis hegyen.
A telek 1215 négyzetméteres és tölgyfaerdőben van. Összközműves: víz, villany a házakban, csatorna a telekhatáron belül (ez az esetleges későbbi bővítések miatt lehet fontos), gázvezeték a kerítés előtt. Az utcában kábeltévé és Matáv telefonvonal csatlakozási lehetőség is van.

A telek lépcsőzetes kialakítású, emelkedő. Klímája nyáron nagyon kellemes, mert a kb. nyolcvan éves fákból álló erdőben nagy melegben sem magasabb a hőmérséklet húsz-huszonöt foknál.
A telek panorámás (már ha valakinek van szíve kivágni vagy megnyesegetni a fákat...) ez főleg tavasszal látszik mikor még nincsenek levelek a fákon.
A bejáratnál kocsibeálló, kényelmesen parkolhat telken belül több autó is.
A telken két házikó és egy pici pince van: az egyik épület (a képeken sárga színű) néhány négyzetméteres, a tetején fából készült lakható padlás van.
A másik ház (a képeken bordó színű) kb. harmincöt négyzetméteres: másfél szoba, konyha, zuhanyozófülke és WC található benne. Teljesen használható állapotban van, legfeljebb egy tisztasági festést kíván.

Irányára: 11 M Ft.

A telek telefonos egyeztetés után bármikor megtekinthető, kulcsa a helyi ingatlanügynöknél található.

Képek

További, részletes felvilágosítással készségesen állok rendelkezésére,
az alábbi telefonszámon vagy e-mailen:
Mobil: 06-(30)-9717-550 (egész nap, hétvégén is)
E-mail: vanko@westel900.net

.